Onderhoud en reparatie

Reparatieverzoeken


Reparatieverzoeken voeren wij uit op vraag van de huurder. U kunt een reparatieverzoek digitaal aan ons doorgeven of telefonisch via (0571) 27 79 79.

Glas- en servicefonds
Een aantal onderhoudswerkzaamheden moet u zelf uitvoeren. Maar soms is dat best lastig. Denk maar eens aan het ontstoppen van de riolering of het repareren van een stopcontact. Wij willen u dit onderhoud graag uit handen nemen. Daarom hebben we het Glas- en servicefonds opgericht. Voor de meeste huurders geldt dat ze bij het tekenen van het huurcontract automatisch lid zijn van beide fondsen. Bent u nog geen lid? Dan kunt u ons bellen om alsnog lid te worden. Het inschrijfgeld kost éénmalig € 12,00. Vervolgens betaalt u het maandelijks lidmaatschap.

Onderhouds ABC
In ons onderhouds ABC leest u welke werkzaamheden wij uitvoeren, wat u eventueel  zelf moet doen en wat er onder het glas- en servicefonds valt.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het glas- en servicefonds? Of wilt u weten wie verantwoordelijk is voor het uitvoeren van werkzaamheden in uw woning? Neem dan contact met ons op.