Onderhoud en reparatie

Zelf klussen


IJsseldal Wonen vindt het belangrijk dat u woont naar wens. U mag daarom uw woning geheel naar eigen smaak inrichten. We stellen echter wel een paar randvoorwaarden.

Kleine klussen: geen toestemming nodig
Voor het schilderen van een muur of het ophangen van gordijnen hoeft u geen toestemming te vragen aan ons. Bedenk wel van te voren of de verandering weer makkelijk te verwijderen is bij een verhuizing. Als u twijfelt kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Grote klussen: vraag altijd toestemming
Vraag bij het uitvoeren van grote klussen zoals het verleggen van leidingen, het plaatsen van een schuurtje of altijd van te voren toestemming aan IJsseldal Wonen. U kunt hiervoor ons aanvraagformulier Aanvraagformulier Veranderen van de woning gebruiken. Onze opzichters kunnen u vervolgens precies aangeven wat wel en niet is toegestaan. Ook kunnen zij u advies geven over zaken als materialen en constructies. We stellen nl. voorwaarden aan de uitvoering. onder andere op het gebied van veiligheid en onderhoud. U vindt hier de Algemene voorwaarden zelf aangebrachte voorzieningen

Een nieuw badkamer, keuken of toilet?
Als u een nieuwe badkamer, keuken of toilet wilt plaatsen, neem ook dan altijd eerst contact op met ons op. Misschien is de afschrijftermijn van uw keuken of badkamer wel verlopen en mag u op onze kosten binnen ons ruime assortiment een andere uitzoeken. Voor het aanvragen van een keuken, badkamer of toilet, kunt u het aanvraagformulier Keuken-, toilet-, en/of badkamervervanging gebruiken.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u de folder Zelf klussen uw woning en de folder Algemene richtlijnen voor onderhoud lezen of neem contact op met ons.