Kopen

Uw huurwoning kopen


Wij verhuren niet alleen woningen, wij verkopen ook jaarlijks een aantal woningen aan onze huurders en woningzoekenden.

Financiële check
Voordat u zich meldt bij ons als belangstellende voor het kopen van uw huurwoning, is het zinvol eerst een financiële check te doen. Op verschillende websites (bijvoorbeeld van de Rabobank of De Hypotheker) kunt u uw maximale hypotheekbedrag berekenen. Zo kunt u zelf alvast bekijken of het kopen van uw woning tot uw financiële mogelijkheden behoort. Voor het maken van een dergelijke berekening moet u een aankoopprijs invullen. Hiervoor kunt u als richtlijn de WOZ-waarde van uw woning gebruiken. Deze kunt u opvragen bij de gemeente of bij ons.

Aanmelden
Als koop inderdaad een interessante optie voor u blijkt te zijn, kunt u uw belangstelling voor het kopen van uw woning bij ons kenbaar maken met behulp van het aanmeldingsformulier. Wij vertellen u dan of de woning inderdaad te koop is. Is dit het geval? Dan maken we een afspraak met u om de mogelijkheden en het vervolg te bespreken.

Meer informatie
Voor meer informatie over het kopen van uw eigen huurwoning kunt u contact opnemen met onze medewerker verkoop, Ellen Wilgenhof, telefoon (0571) 27 79 79 of kopen@ijsseldalwonen.nl.