Kopen

Uw huurwoning kopen


Wij verhuren niet alleen woningen, wij verkopen ook jaarlijks een aantal woningen aan onze huurders en woningzoekenden.

Financiële check
Voordat u zich meldt bij ons als belangstellende voor het kopen van uw huurwoning, is het zinvol eerst een financiële check te doen. Op verschillende websites kunt u uw maximale hypotheekbedrag berekenen. Zo kunt u zelf alvast bekijken of het kopen van uw woning tot uw financiële mogelijkheden behoort. Voor het maken van een dergelijke berekening moet u een aankoopprijs invullen. Hiervoor kunt u als richtlijn de WOZ-waarde van uw woning gebruiken. Deze kunt u opvragen bij de gemeente of bij ons.

Aanmelden
Als koop inderdaad een interessante optie voor u blijkt te zijn, kunt u uw belangstelling voor het kopen van uw woning bij ons kenbaar maken met behulp van het aanmeldingsformulier. Wij vertellen u dan of de woning inderdaad te koop is. Is dit het geval? Dan maken we een afspraak met u om de mogelijkheden en het vervolg te bespreken.

Meer informatie
Voor meer informatie over het kopen van uw eigen huurwoning kunt u contact opnemen met onze medewerker verkoop, Ellen Wilgenhof, telefoon (0571) 27 79 79 of kopen@ijsseldalwonen.nl.