Actueel

Verkoop van de Nieuwenhof

27 februari 2018

IJsseldal Wonen start op 27 februari 2018 met de verkoop van Residence de Nieuwenhof in Voorst. De verkoop bestaat uit het hoofdgebouw met 22 appartementen en verschillende voorzieningen, een ontwikkellocatie en 5,7 hectare grond. Mogelijke kopers kunnen reageren tot 17 april 2018. Het moment van definitieve verkoop is afhankelijk van de doorlooptijd van de goedkeuring van de Autoriteit Wonen. Dit proces kan pas worden opgestart wanneer de koper bekend is.

Zorgvuldig verkooptraject
Yolanda Winkelhorst, directeur-bestuurder van IJsseldal Wonen: “IJsseldal Wonen richt zich meer op haar kerntaken, het verhuren en beheren van sociale huurwoningen. De luxe appartementen in de Nieuwenhof met een restaurant, bibliotheek en park worden verhuurd aan woningzoekenden in de vrije sector, waardoor het complex niet meer binnen onze portefeuillestrategie past. Wij vinden het belangrijk dat de belangen van de huidige huurders goed gewaarborgd blijven.  We hebben daarom een zorgvuldig verkoopproces opgezet, zodat er een betrouwbare partij wordt geselecteerd. 

 Meer informatie over de verkoop
Capital Value zal de verkoop begeleiden. Capital Value is gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed voor  woningcorporaties. Voor meer informatie over de verkoop kunt u contact opnemen met Jaap van Dijk van Capital Value.