IJsseldal Wonen volgt het advies van de overheid en het RIVM. We nemen maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. En het besmettingsgevaar voor u en ons zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent:

 
- Ons kantoor is alleen op afspraak open. Alleen noodzakelijke afspraken gaan door. Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen. Ze houden afstand van bezoekers en gesprekspartners. Heeft u een afspraak en heeft u gezondheidsklachten, wilt u dan de afspraak verzetten?
 
- Op onze website kunt u heel veel zaken online zelf regelen. Wilt u toch persoonlijk contact? Bel of mail ons dan. Wij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 16.00 uur bereikbaar op 0571 27 79 79. Ons mailadres is info@ijsseldalwonen.nl.
 
- Wij pakken ook weer gewone reparaties op. Hoe dit werkt, leest u hier.
 
- Tot nadere berichten starten we geen nieuwe werkzaamheden op voor het vervangen van keukens, badkamers of toiletruimtes. 
 
- We proberen verhuizingen zo veel mogelijk door te laten gaan, met zo min mogelijk fysiek contact. 
 
- Planmatig onderhoud aan de buitenzijde van de woning wordt uitgevoerd, waarbij er zo min mogelijk contact is tussen vakman en bewoners.  
 
- Mogelijk komt u financieel in de knel door de coronacrisis. U heeft misschien zorgen over de huurbetaling, omdat uw inkomen daalt. Als dat voor u geldt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via incasso@ijsseldalwonen.nl of via ons KCC, tel. 0571 27 79 79. Samen met u gaan we graag zo snel mogelijk op zoek naar een passende oplossing.
 
Het zijn bijzondere tijden. De combinatie van veilig werken voor zowel u als ons vraagt om flexibiliteit, waardoor dingen anders gaan dan gebruikelijk. We hopen op uw begrip hiervoor. Bekijk onze website of Facebook pagina regelmatig voor nieuwe updates!

Bedankt voor uw begrip!