BESPAAR ENERGIE MET GRATIS CADEAUBON

Alle huurders van IJsseldal Wonen in de gemeente Voorst kregen in november een brief. Daar zat een cadeaubon in van €70,-. Met deze bon kunt u energiebesparende middelen kopen. Bijvoorbeeld een tochtstrip of LED-lampen. Zo bespaart u op uw energiekosten. Uw huis is fijner om in te wonen, en u doet iets goeds voor het klimaat. Er zijn nog 1000 bonnen voor huurders. Als u er een wilt, moet u dus snel zijn!

Cadeaubon
Cadeaubon

Hoe werkt het?

Heeft u de brief nog liggen? Volg dan de aanwijzingen in de brief. Bent u de brief kwijt? Vraag dan een nieuwe cadeaubon aan. Dit doet u door naar https://regionaalenergieloket.nl/voorst/cadeaubon te gaan. Hier kunt u de bon ook meteen activeren en inwisselen. Na activatie van de cadeaubon, is deze een maand (31 dagen) geldig.

Wat kan ik ervan kopen?

Met de bon schaft u energiebesparende producten aan. Dit kan online (in webshops) of in een winkel. De webshops en deelnemende fysieke bouwmarkten die meedoen vindt u via https://regionaalenergieloket.nl/voorst/cadeaubon. Alle producten in deze webshops doen mee. In de gewone winkels kunt u energiebesparende producten herkennen aan groene stickers, posters en schapstroken. Of vraag een medewerker van de winkel, zij helpen u graag. Een overzicht van alle energiebesparende producten vindt u op  https://www.milieucentraal.nl/media/oulbffqp/productenlijst-rrew.pdf.

Vragen?

Heeft u vragen over de cadeaubon? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket. Dat kan telefonisch via 088 525 4110 (lokaal tarief). Zij zijn maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.30 telefonisch bereikbaar. Mailen kan ook, stuur uw mail naar vragen@regionaalenergieloket.nl.