We gaan van start met het verduurzamen ruim 500 woningen van energielabel D, E, F en G naar label A tussen nu en eind 2028. Waar nodig brengen we daarom gevel-, vloer-, dak- en raamisolatie aan. In 2023 gaat het om ongeveer 60 woningen en daarna om ruim 100 woningen per jaar. Dit wordt gedaan door Nijhuis. Is jouw woning aan de beurt, dan krijg je vanzelf bericht van Nijhuis.

Wat we ook gaan doen, is het leggen van zonnepanelen op daken die daarvoor geschikt zijn. Dat gebeurt door Zonneplan. Dit jaar gaat het om zo’n 250 woningen en de jaren daarop om ongeveer 200-300 woningen per jaar t/m 2029. Natuurlijk beslis je zelf of je mee wilt doen aan de plannen voor zonnepanelen. Je krijgt hierover nog informatie van Zonneplan. Is jouw woning aan de beurt, dan krijg je vanzelf van Zonneplan bericht.

Heb je al een brief ontvangen over zonnepanelen omdat jouw woning binnenkort aan de beurt is en heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Zonneplan, tel. 0800 – 5888 888 of ijsseldalwonen@zonneplan.nl. Meer informatie kijk op www.zonneplan.nl/ijsseldalwonen