Een goede woonomgeving heeft invloed op het wonen. Wij zien het als een gezamenlijke verantwoordelijkheid de straat/buurt/wijk schoon en veilig te houden. Veel huurders hebben dan ook goede ideeën voor hun buurt. IJsseldal Wonen ondersteunt deze goede ideeën graag door hier budget beschikbaar voor te stellen!

Waar is Buren Samen voor bedoeld?

Buren Samen is bedoeld voor kleine acties, vooral in uw eigen complex of buurt. Als uw idee bijdraagt aan een betere buurt en beter contact tussen buurtbewoners én de meeste buurtbewoners zijn het met u eens, dan heeft u de meeste kans dat u gebruik kunt maken van ‘Buren Samen’. U kunt bijvoorbeeld een aanvraag indienen voor het opfleuren van de algemene ruimten in uw appartementencomplex, of voor het aanpakken van algemeen groen, een burenbingo of een oudejaarsbijeenkomst. Zo zijn er nog vele andere activiteiten te bedenken. We geven u graag de ruimte om met creatieve ideeën te komen.

Lees onder de foto verder!

Veelgestelde vragen

Iedere huurder van IJsseldal Wonen kan een aanvraag indienen.

Vul onderstaand formulier in.

 

 

 

 

 

Vanuit Buren Samen wordt er maximaal een bedrag van € 300,- beschikbaar gesteld om het idee te realiseren/de activiteit uit te voeren. Deze bijdrage wordt eenmalig verstrekt (ook bij jaarlijkse herhaling van de activiteit).

  • Het idee is voor en door huurders (uiteraard mogen niet-huurders er ook profijt van hebben)
  • U levert zelf een bijdrage aan het idee in de vorm van tijd of geld (als het bedrag van € 300,- niet toereikend is)
  • Het idee draagt bij aan een verbetering van (de contacten in) de buurt.

De woonconsulenten beoordelen de aanmeldingen.

Binnen 5 werkdagen krijgt u een reactie van ons op uw aanvraag. Eén van de woonconsulenten neemt dan contact met u op.

Wanneer de aanvraag is goedgekeurd, vragen wij u naar het bankrekeningnummer waar het bedrag naar overgemaakt kan worden.

Ja, we zien graag hoe het bedrag besteed is door achteraf foto’s te ontvangen van het resultaat. Deze foto’s plaatsen we op onze sociale media.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanvraagformulier Buren Samen