Op het nieuwbouwplan Park van Teuge is de bouw gestart van 5 nieuwbouw huurwoningen. Ze zijn naar verwachting eind oktober 2020 klaar. 

ligging van de woningen (de gele cirkel is fase 1, de rode cirkels fase 2, zie hieronder)
ligging van de woningen (de gele cirkel is fase 1, de rode cirkels fase 2, zie hieronder)

De woningen zien er als volgt uit: op de begane grond een woonkamer met open keuken, toilet en hal. Op de eerste verdieping twee of drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar met een vaste trap.

De woningen voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen wat betreft isolatie en woongenot. De keuken wordt met een standaardopstelling zonder apparatuur geleverd. Voor de afwerking van het toilet en de badkamer kunt u kiezen uit twee verschillende soorten tegels.

Installatie
De gasloze woningen worden voorzien van een warmtepomp.

 

Belangstelling

impressie
impressie

Heeft u belangstelling voor een van deze woningen? Reageert u dan binnenkort op het aanbod op de website www.woonkeus-stedendriehoek.nl. U komt alleen in aanmerking als u ingeschreven staat als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek en voldoet aan de inkomensvoorwaarden.

Eén hoekwoning en één tussenwoning wordt met voorrang toegewezen aan woningzoekenden uit Teuge. Hiervoor gelden de regels voor dorpsbinding. U moet dan, op het moment van toewijzing, minimaal 1 jaar in Teuge wonen op een adres voor permanente woonbestemming. Urgent woningzoekenden hebben geen voorrang.

Fase 2

In fase 2 worden nog acht eengezinswoningen gebouwd. De start van de bouw is medio zomer 2020, de oplevering is begin 2021.