De nieuwbouw van vijf eengezinswoningen in Teuge (fase 1) is in volle gang. De woningen worden gerealiseerd door @Bouwbedrijf Nikkels. De bouw gaat voortvarend en volgens planning. Op dit moment worden de dakpannen gelegd en zijn de dekvloeren gestort. Daarna kan de afbouw beginnen. 

Voor het eerst bij een nieuwbouw van IJsseldal Wonen worden Hydrotops toegepast in het dakvlak. Dit is een combinatie van een buiten- en binnenunit ten behoeve van de warmtepomp. De Hydrotop wordt geïntegreerd in het dak. Hierdoor is er geen binnenunit meer in de trapkast en geen buitenunit meer in de achtertuin. Aan de achterzijde op het dakvlak worden zonnepanelen geplaatst. Volgens de planning zullen de woningen medio oktober aan IJsseldal Wonen worden opgeleverd en aansluitend krijgen de nieuwe bewoners de sleutel.

Park van Teuge fase 2
Na de vakantie gaat bouwbedrijf Nikkels starten met het realiseren van 8 eengezinswoningen. Deze woningen komen binnenkort in de verhuur.

ligging van de woningen (de gele cirkel is fase 1, de rode cirkels fase 2, zie hieronder)
ligging van de woningen (de gele cirkel is fase 1, de rode cirkels fase 2, zie hieronder)

De woningen zien er als volgt uit: op de begane grond een woonkamer met open keuken, toilet en hal. Op de eerste verdieping twee of drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar met een vaste trap.

De woningen voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen wat betreft isolatie en woongenot. De keuken wordt met een standaardopstelling zonder apparatuur geleverd. Voor de afwerking van het toilet en de badkamer kunt u kiezen uit twee verschillende soorten tegels.

Installatie
De gasloze woningen worden voorzien van een warmtepomp.

 

Belangstelling

impressie
impressie

Heeft u belangstelling voor een van deze woningen? Reageert u dan binnenkort op het aanbod op de website www.woonkeus-stedendriehoek.nl. U komt alleen in aanmerking als u ingeschreven staat als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek en voldoet aan de inkomensvoorwaarden.

Eén hoekwoning en één tussenwoning wordt met voorrang toegewezen aan woningzoekenden uit Teuge. Hiervoor gelden de regels voor dorpsbinding. U moet dan, op het moment van toewijzing, minimaal 1 jaar in Teuge wonen op een adres voor permanente woonbestemming. Urgent woningzoekenden hebben geen voorrang.

Fase 2

In fase 2 worden nog acht eengezinswoningen gebouwd. De start van de bouw is na de zomervakantie 2020, de oplevering is begin 2021.