Parkeerplaats huren

In de gemeenten Voorst en Lochem verhuren wij parkeerplaatsen en garageboxen. Als u hier interesse in heeft, helpt de Afdeling Verhuur van IJsseldal Wonen u graag!

Parkeerplaatsen

In Twello verhuren wij ook parkeerplaatsen. Neem contact op met de Afdeling Verhuur van IJsseldal Wonen voor meer informatie.

Garageboxen

IJsseldal Wonen verhuurt garageboxen in Eefde, Gorssel en Twello. Het verloop is niet groot en er komen maar weinig boxen vrij. Daarom is er een wachtlijst. Zodra er een garagebox vrijkomt, wordt de eerste kandidaat op de lijst benaderd. Wilt u ook op de wachtlijst voor een garagebox? Stuur dan een mail naar verhuur-at-ijsseldalwonen.nl.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Het kan enkele jaren duren. Het verloop is niet groot.

Wij willen zoveel mogelijk huurders de kans geven een garagebox te huren, daarom is dit niet meer mogelijk. 

De huur van een garagebox of parkeerplaats kunt u opzeggen via hetzelfde huuropzeggingsformulier als voor een woning. Deze stuurt u ingevuld en ondertekend naar ons retour via post of e-mail. Of u levert het formulier in aan de balie van ons kantoor in Twello. Bij "Huidig adres" vult u het adres in van uw garagebox of parkeerplaats. Bij "Nieuw adres" vult u het adres in waar u onze schriftelijke bevestiging van de huuropzegging wilt ontvangen.