friendswoning
Friendswoning

In Twello stellen we een friendswoning beschikbaar. Daarbij deel je als drie vrienden of vriendinnen een woning met deels gemeenschappelijke voorzieningen.

bekijk
woonspecial
Woonspecial

Op 30 oktober kwam er bij de Berkelbode een woonspecial Langer fijn en veilig wonen uit. Dit is een samenwerking van de gemeente Lochem, het Baken, Viverion, SWL (stichting Welzijn Lochem) en Ijsseldal Wonen.

Bekijk
de Bommerij
Buurtfeest als afsluiting van brand

Op 27 juni ontstond er brand bij het appartementencomplex De Bommerij in Twello. Gelukkig waren eind september alle werkzaamheden afgerond en waren alle bewoners terug op hun plek.

Bekijk
verhuurderheffing
Woningcorporaties staan op voor huurders

Meer dan 180 woningcorporaties dienen vandaag bezwaar in tegen de verhuurderheffing, een extra belasting op sociale huurwoningen die woningcorporaties betalen naast andere belastingen.

Bekijk
vacature
Vacature

Ben je pro-actief, analytisch, heb je een sterk cijfermatig inzicht en beschik je over een helicopterview? Dan ben jij wellicht de financial controller naar wie IJsseldal Wonen op zoek is.

Bekijk
voorzitter RvC
Bea Annot

Per 1 januari 2020 is Bea Annot herbenoemd als voorzitter van de RvC van IJsseldal Wonen. IJsseldal Wonen is verheugd nog vier jaar gebruik te kunnen maken van haar expertise en goede kwaliteiten als voorzitter.

Bekijk
factsheet
Factsheet 2018

Een jaarverslag van 140 pagina’s lees je niet even snel door. Maar met een ‘factsheet’ krijg je wel snel een overzicht van de belangrijkste cijfers.

Bekijk
tips
Tips voor de tuin

Gebruik voor het sproeien een buitenkraan, heeft u geen buitenkraan? Deze kunt u, op eigen kosten, aanvragen. Sluit geen sproeier aan op een keukenkraan, gebruik dan een gieter.

Tips
traktatie
Duurzame traktatie

Onlangs hebben alle huurders van ons een duurzame traktatie ontvangen: een speciale jubileum Tony Chocolonely reep. Ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan!

Jubileum
hoera
IJsseldal Wonen 100 jaar

Dit jaar bestaan we 100 jaar en dat vieren we! Alle huurders van woningen en parkeerplaatsen krijgen in 2019 eenmalig geen huurverhoging.

Jubileum
duurzaam
Duurzaam wonen

In 2019/2020 gaan we 300 woningen energiezuiniger maken in de gemeente Voorst en de gemeente Lochem

bekijk ›
informatie
Asbestkaart
bekijk project ›
jongeren
Jongerencontract

Het aanbod jongerenwoningen is beperkt in de gemeente Voorst, de wachtlijsten zijn lang. Om de doorstroom te bevorderen stelde IJsseldal Wonen jongerencontracten op.

Lees meer
ontlabelen
Seniorenwoningen 'ontlabelen'

In de gemeente Voorst is het aanbod aan woningen voor jongeren beperkt. Wij hebben in Voorst 77 woningen die als seniorenwoningen bestempeld waren ook beschikbaar te stellen voor huurders onder de 55 jaar.

Lees meer
bewegen
Beweegtuin De Veldhoek

We werken samen aan een duurzame gemeenschap. Mooi om te zien dat Harfsens Belang de ontmoetingsruimte van onze locatie De Veldhoek heeft uitgebreid met een beweegtuin!

Vitaliteit!

Vraag? Neem
contact met ons op!

bel ons op werkdagen 8:30 - 16:00
mail ons, reactie binnen 3 werkdagen
bezoek ons op werkdagen 8.30 - 16.00
of zoek door de website