factsheet
Factsheet 2018

Een jaarverslag van 140 pagina’s lees je niet even snel door. Maar met een ‘factsheet’ krijg je wel snel een overzicht van de belangrijkste cijfers.

Bekijk
tips
Tips voor de tuin

Gebruik voor het sproeien een buitenkraan, heeft u geen buitenkraan? Deze kunt u, op eigen kosten, aanvrageSluit geen sproeier aan op een keukenkraan, gebruik dan een gieter.

Tips
traktatie
Duurzame traktatie

Onlangs hebben alle huurders van ons een duurzame traktatie ontvangen: een speciale jubileum Tony Chocolonely reep. Ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan!

Jubileum
hoera
IJsseldal Wonen 100 jaar

Dit jaar bestaan we 100 jaar en dat vieren we! Alle huurders van woningen en parkeerplaatsen krijgen in 2019 eenmalig geen huurverhoging.

Jubileum
duurzaam
Duurzaam wonen

In 2019/2020 gaan we 300 woningen energiezuiniger maken in de gemeente Voorst en de gemeente Lochem

bekijk ›
informatie
Asbestkaart
bekijk project ›
jongeren
Jongerencontract

Het aanbod jongerenwoningen is beperkt in de gemeente Voorst, de wachtlijsten zijn lang. Om de doorstroom te bevorderen stelde IJsseldal Wonen jongerencontracten op. Voor maximaal vijf jaar, je behoudt wel je inschrijfduur. Zo Dus, een project van de gemeente, vroeg Daan Hofland (24), eerste huurder via een jongerencontract, naar zijn mening.

Lees meer
ontlabelen
Seniorenwoningen 'ontlabelen'

In de gemeente Voorst is het aanbod aan woningen voor jongeren beperkt. Betaalbare huurwoningen voor één- of tweepersoonshuishoudens zijn er nauwelijks en er is weinig doorstroom. Woningcorporatie IJsseldal Wonen besloot daarom in de gemeente Voorst 77 woningen die als seniorenwoningen bestempeld waren van hun label te ontdoen en ook beschikbaar te stellen voor huurders onder de 55 jaar. Het ging om woningen die verder van het centrum of in de kleine kernen gelegen zijn. Rick Schotkamp (24) is één van de eerste jongeren die een woning bemachtigde.

Lees meer
bewegen
Beweegtuin De Veldhoek

We werken samen aan een duurzame gemeenschap. Mooi om te zien dat Harfsens Belang de ontmoetingsruimte van onze locatie De Veldhoek heeft uitgebreid met een beweegtuin!

Vitaliteit!

Vraag? Neem
contact met ons op!

bel ons op werkdagen 8:30 - 16:00
mail ons, reactie binnen 3 werkdagen
bezoek ons op werkdagen 8.30 - 16.00
of zoek door de website