Huurders info

Speciaal voor u als huurder hebben we de belangrijkste informatie op een rij gezet. Klik op de blokken voor meer informatie over het onderwerp:

Dien een reparatieverzoek in bij storingen, kijk in het onderhouds-ABC om te zien wie verantwoordelijk is voor onderhoud of word lid van het service- en glasfonds.
Huurt u een woning bij ons? Dan tekent u een huurovereenkomst. U kunt de afspraken (met algemene huurvoorwaarden) eenvoudig inzien.
Lees wanneer er planmatig onderhoud (zoals buitenschilderwerk) aan uw woning wordt uitgevoerd en bekijk de richtlijnen voor het vervangen van uw sanitair of keuken.
Betaal direct uw huur of een factuur via iDeal of een van de andere betalingsmogelijkheden.
Wilt u de huur opzeggen bij IJsseldal Wonen? Dat kan door een huuropzeggingsformulier in te vullen en naar ons te sturen.
Zelf aan de slag met klussen in uw woning? Vraag dan eerst toestemming, want hier zijn regels en voorwaarden aan verbonden.
Is uw (woon)situatie veranderd? Geef wijzigingen, zoals bij samenwonen, onderverhuren, deelopzeggen en scheiden altijd aan ons door.
Lees alles over de huurdersbelangenvereniging, een bewonerscommissie of de vragenlijst van het KWH.
Interesse in het kopen van uw eigen (huur)woning van IJsseldal Wonen? We bespreken graag de mogelijkheden met u!
Zoekt u een andere woning? Misschien is woningruil met een andere huurder de oplossing! Bekijk meer informatie over woningruil.
Ervaart u overlast door bijvoorbeeld harde geluiden, vernieling, stank en pesterijen uit uw buurt? Maak direct een melding.
Niet tevreden met de dienstverlening van IJsseldal Wonen? Dien dan een klacht in via Mijn IJsseldal Wonen.
Vanaf nu is het mogelijk om post van IJsseldal Wonen digitaal te ontvangen in plaats van in uw brievenbus. U bepaalt zelf wat u het prettigst vindt.

Vraag? Neem
contact met ons op!

bel ons op werkdagen 8:30 - 16:00
mail ons, reactie binnen 3 werkdagen
bezoek ons op werkdagen 8.30 - 16.00
of zoek door de website