Huurovereenkomst

Gaat u een woning van IJsseldal Wonen huren? Dan tekent u een huurovereenkomst (met algemene huurvoorwaarden). Hier staan alle afspraken in tussen u en IJsseldal Wonen, zoals de huurprijs, betalingen, maar ook dat wij verplicht zijn om uw woning goed te onderhouden. Log in om uw huurovereenkomst in het klantportaal te zien.

Algemene huurvoorwaarden

Bij het tekenen van de huurovereenkomst krijgt u de Algemene Huurvoorwaarden. Hierin staan alle aanvullende afspraken die te maken hebben met uw huurovereenkomst. Wij moeten ons beiden aan de regels van de Algemene Huurvoorwaarden houden. De voorwaarden leest u hier:

Uw huurovereenkomst inzien

Wilt u de afspraken tussen u en IJsseldal Wonen bekijken? Ga naar het klantportaal voor alle informatie over uw huurovereenkomst.

Veelgestelde vragen

Dit staat op de huurovereenkomst die u met IJsseldal Wonen bent aangegaan. Heeft u na de ingangsdatum een wijziging aangevraagd? Dan heeft u daarvan een schriftelijke bevestiging ontvangen.

Dat kan. Vraag een kopie aan via het contactformulier. Na overleg kunt u de kopie persoonlijk ophalen.  

De streefhuur is de huur die een nieuwe huurder gaat betalen als hij/zij de woning accepteert. Onze streefhuur is lager dan de maximale huurprijs die IJsseldal Wonen mag vragen voor de woning. De streefhuur wordt bij aanvang van een nieuwe huurperiode bepaald.

Nee, dat mag niet. In het huurcontract staat dat de huurwoning uw hoofdverblijfplaats moet zijn. Gaat u bijvoorbeeld voor een bepaalde periode naar het buitenland, geef dit dan altijd door aan IJsseldal Wonen.

Vraag de woningwaardering op via het contactformulier. Vermeld duidelijk uw adres. 

Dat kan maandelijks via een automatische incasso, per acceptgiro, via een storting bij de bank of per pinbetaling bij ons kantoor in Twello.

Dit kunt u terugvinden als u inlogt via het klantportaal. Of vraag uw huurprijs op via het contactformulier

Veel gestelde vragen